Cel mai activ parlamentar PSD de Argeş, deputatul Simona Bucura Oprescu, a răspuns în acest mod la întrebarea colegului Edi Vasile, „De ce se rup unii dintre parlamentari de comunităţile care îi trimit în legislativul ţării?”:

„Cred că aceia care sunt diferiţi în perioada mandatului de cea în care candidează şi uită ce au spus atunci când aveau nevoie de voturi sunt cei care îşi obţin relativ uşor poziţiile. Cei care ajung după o competiţie serioasă în poziţia de parlamentar, să ştiţi că şi pe perioada mandatului se comportă la fel.

Am intrat în politică crezând că şi eu pot să schimb ceva în ţara asta, şi am încercat ca în fiecare zi să fac ceva să fie mai bine decât înainte pe unde trec. Cel mai important lucru pe care îl cred eu este că valoarea omului o dă munca sa şi că fiecare dintre noi ne legitimăm prin ceea ce facem!”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.