Țițești este o comună în județul Argeș, Muntenia, România, formată din satele Bucșenești-Lotași, Cișmea, Țițești (reședința), Valea Mănăstirii și Valea Stânii. Comuna se află în partea estică a județului, pe malul stâng al râului Târgului. Este străbătută de șoseaua națională DN 73, care leagă Piteștiul de Brașov. În satul Cișmea, din acest drum se ramifică șoseaua județeană DJ 732A, care duce spre nord la Bălilești. Comuna este străbătută și de calea ferată Pitești-Câmpulung-Parc Kretzulescu, pe care este deservită de stația Bucșenești.

Comuna Țițești este administrată de un primar și un consiliu local compus din 15 consilieri. Primarul Gheorghe Savu, de la Partidul Național Liberal, este în funcție din 2016. Începând cu alegerile locale din 2020, consiliul local are următoarea componență pe partide politice: PNL 9 consilieri şi PSD 6.

Zilele trecute l-am găsit pe edilul-şef Savu pe teren. Cu această ocazie ne-a informat care sunt ultimele lucrări executate şi care sunt planurile domniei sale pe termen mediu şi lung. Astfel, am aflat că s-au făcut intervenţii pentru decolmatări văi râuri, alături de asigurare zonă cu gabioane, dar s-a lucrat şi la crearea unei căi de acces pentru descongestionarea traficului de pe str. Goleşti, cu acces în DC 83. De asemenea, în beneficiul cetăţenilor, se aduc îmbunătăţiri la canalizarea de pe str. Goleşti, aşa cum puteţi descoperi din materialul video următor:

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.