VIDEO: Trupul bărbatului luat de viituri la Curtea de Argeş a fost găsit în apele Barajului Zigoneni!

La data de 5 martie a.c., agenţii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în apa Barajului Zigoneni plutește trupul unei persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și pompierii, pentru extragerea trupului din apă. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că persoana găsită decedată este Iulian Rădulescu, bărbatul în vârstă de 49 ani, din Curtea de Argeș, a cărui dispariție fusese anunțată din data de 20 ianuarie a.c.

De la acea dată și până în prezent, bărbatul a fost căutat de către echipe mixte formate din polițiști, pompieri și voluntari. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare, conform art. 192 din Codul penal. Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply