VIDEO – Valea Danului: A început „Marea Asfaltare!”

Primul edil-şef liberal din Argeș care a semnat contractul în valoare de aproape 7,4 milioane de lei, în vederea asfaltării unor drumuri de interes local, a demarat în forță lucrările.

Vasile Preda, primarul comunei Valea Danului, a primit toate autorizațiile și de astăzi a început „Marea Asfaltare” a străzilor Rădești, Miculești I, Miculești II, Ciureşti, Pleșani, Uliţa Dispensarului, Herişani, Bisericii, Bolculeşti, Bănicești, Nepotu și În Băltă. Porțiunea care urmează să se asfalteze este de 6,4 km și de ea vor beneficia sute de familii.

„Este un deziderat al nostru încă din 2020, ne-am angajat să-l îndeplinim şi de astăzi am început să îl punem în operă. Vă mulţumesc pentru încrederea acordată, vă mulţumesc pentru răbdare şi cu siguranţă vom realiza tot ce ne-am propus în 2020!

Pe agenda de lucru avem şi alte proiecte. Începând de săptămâna viitoare vom lucra la tot ce înseamnă documentaţia pentru asfaltarea a încă şase străzi, care vor fi cuprinse în sesiunea a doua a PNI Anghel Saligny. Cred şi sper ca anul viitor să începem asfaltarea şi la aceste străzi.

În încheiere vreau să mulţumesc colegului viceprimar Marian Enescu şi consilierilor locali care au fost alături de mine în acest program”, ne-a declarat primarul comunei Valea Danului, Vasile Preda.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply