Una dintre întrebările care l-au pus în dificultate pe viceprimarul piteştean Gelu Tofan şi care a fost adresată de colegul Edi Vasile la POLITIKIA.ro a fost din partea cărei formaţiuni politice va candida edilul la alegerile din acest an. Fără a face speculaţii, vă prezentăm declaraţia domniei sale, aşa cum am consemnat-o:

„Ca să ajungi în consiliul local trebuie să fii pe listele unui partid politic sau să candidezi independent. Este foarte simplu… Eu în continuare sunt membru liberal şi aştept să se dea o soluţie în cazul meu, ştiţi povestea, de excludere din PNL. După ce voi afla acest verdict, voi trage o concluzie şi mă voi poziţiona acolo unde cred că sunt dorit şi susţinut. Dacă Partidul Naţional Liberal nu-mi acordă susţinerea, dragoste cu forţa nu se poate, e clar!…

Eu politică nu mai fac, fac doar administraţie, trebuie să recunosc acest lucru. Nu mai sunt implicat absolut deloc politic, dar voi găsi o soluţie să mă integrez în viitoarea echipă, dacă mă hotărăsc să candidez. Nu pot să vă dau un răspuns în acest moment… Sincer să fiu, nici nu prea mai am timp să mă gândesc la lucrul acesta, pentru că sunt foarte ocupat cu problemele din cadrul primăriei. Şi poate că m-aţi luat şi prin surprindere cu această întrebare…

Trebuie să vezi şi feedback-ul care îl ai de la populaţie. Sincer să fiu, eu stau de vorbă zi de zi cu oamenii, pentru că merg în vizită pe şantiere, peste tot, la toaletări, pe stradă. Unii care mă abordează personal mai reclamă, sesizează ceva pe strada respectivă, au sugestii, însă eu stau de vorbă cu oamenii… Revenind la întrebarea dvs., sunt oarecum indecis dacă voi candida sau nu. O să vă spun la momentul oportun!”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.