VIDEO: Viceprimarul Tofan, alături de echipa care efectueză studii geotehnice pe amplasamentul viitorului Spital Municipal Piteşti

În conferinţa de presă de la Primăria Municipiului Piteşti, din data de 28 martie, viceprimarul Gelu Tofan a făcut o expunere a proiectului viitorului Spital Municipal. Atunci, cu umor, domnia sa spunea următoarele: „Este, poate, proiectul pentru care eu m-am încăpăţânat să rămân viceprimar până la finalul mandatului. Ştiu sigur că nu îl voi termina în mandatul acesta, aşa că va trebui să continui şi cu al doilea mandat ca să îl terminăm!”. Apoi a prezentat imagini în premieră cu o randare a viitoarei unităţi medicale ce va fi amplasată pe str. Depozitelor, aşa cum puteţi urmări în materialul video de mai jos:

În această după-amiază, viceprimarul a fost pe teren, în afara orelor de program. Domnia sa ne-a transmis că este alături de echipa care a demarat lucrările pe amplasamentul viitorului spital. Se forează şi se efectueză studii geotehnice pentru fezabilitate, aşa cum puteţi vedea şi din următoarele materiale video:

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply