În urmă cu câteva minute am luat legătura cu Eduard Dima, directorul adjunct al Direcției de Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi DRDP București, cel care mi-a transmis următoarele: Direcția Regională de Drumuri și Poduri București a eliberat astăzi avizul de instituirea restricțiilor de circulație pentru realizarea construcției „Realizare bretele provizorii stânga, dreapta, în vederea devierii circulației de pe autostradă”.

Aceasta este soluția agreată de CNAIR pentru constructorul Webuild, la întâlnirea la care au participat și reprezentanții Primăriei Pitești, o soluție care nu va afecta în niciun fel circulația în municipiul Pitești, atât pe strada Depozitelor, cât și pe calea Bascov.

Bretelele vor avea o lungime de câte 800 metri fiecare și vor fi construite în imediata apropiere de cele două căi de rulare de pe Autostrada A1, în zona nodului rutier Bascov.

Așa cum v-am promis, am fost fermi, iar Piteștiul nu va fi afectat în niciun fel!”

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.