Astăzi, la Piteşti, se anunţă o nouă şedinţă „cu scântei”. Consilierii liberali au depus din nou proiectul pentru aprobarea stimulentului de 2.500 lei pentru fiecare nou-născut. În acest sens au ieşit şi pe străzile municipiului şi au strâns peste 8.000 de semnături de la cetăţeni în favoarea acestui demers.

Într-o conferinţă de presă ce a precedat şedinţa ordinară de consiliu local, edilul-şef Cristian Gentea a spus că avizul direcţiei de specialitate este negativ şi nu există viză de legalitate. „Având şi deciziile instanţei rămase difinitive şi punctul de vedere al Curţii de Conturi, eu spun că este un atribut al statului acordarea acestui stimulent. Altceva nu am de comentat, vom intra la vot, am văzut că se spune că numai PSD şi cu Gentea se opun… E treaba lor, eu nu m-am opus niciodată. Dacă este ceva legal, mergem mai departe; dacă nu…”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.