În parteneriat cu Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu”, Spitalul Municipal Curtea de Argeș a accesat un proiect în cadrul căruia până în luna noiembrie a anului 2023 se pot face gratuit testele HPV și Babeș-Papanicolau. Proiectul este destinat tuturor doamnelor și domnișoarelor din Curtea de Argeș și din localitățile limitrofe. Conform proiectului, testul HPV se poate face gratuit de grupa de vârstă 30-64 ani, iar testul Babeș-Papanicolau se poate face gratuit de grupa de vârstă 24-29 ani.

Probele sunt prelucrate la București, de medic primar genetică medicală, iar Spitalul Municipal Curtea de Argeș vă anunță pe această cale că au sosit rezultatele la testele prelevate în lunile octombrie și noiembrie 2022. Doamnele și domnișoarele care doresc să afle rezultatul și să primească sfaturi de specialitate se pot prezenta la Policlinica Spitalului, la recepție sau direct la Cabinetul de Ginecologie.

Dacă doriți să sunați la spital, trebuie să știți că puteți apela numărul de telefon 0248/722.150, tastați interior 1, ulterior tot tasta 1 pentru fişier adulţi.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.