Prezent într-o emisiune recentă la POLITIKIA.ro, viceprimarul piteştean Gelu Tofan a abordat şi problema infrastructurii pistelor de bicicletă. Chestionat de către colegul Edi Vasile, domnia sa a declarat următoarele:

„Eu merg foarte mult cu bicicleta în timpul liber. Am folosit bicicleta ca să merg şi la serviciu, atunci când a fost o campanie – Ziua Verde, nu mai ştiu acum prea bine cum se numea… Am şi promovat acea campanie şi am venit pe bicicletă la muncă, deşi stau chiar foarte aproape de primărie şi puteam să vin pe jos fără nicio problemă.

Bicicleta va fi un mijloc de locomoţie pentru piteşteni pe viitor, pentru că noi chiar ne-am gândit la acest lucru. Vom demara imediat construirea a 8 km de piste de bicicletă, de pe Basarabiei, Lânăriei, Prundu, pe zona de promenadă până în Lunca Argeşului. Aceasta numai în prima fază, când se pregăteşte ordinul de începere. Până la sfârşitul anului, eu cred că ele vor fi gata!”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.