Institutul Național de Statistică (INS) a realizat un sondaj conform căruia românii au nevoie cel puțin de 4.000 de lei lunar pentru a face față cheltuielilor. Sondajul INS arată un lucru extrem de îngrijorător, şi anume că o mare parte dintre români nu îşi permit să mănânce carne în mod regulat.

Omul de afaceri Cătălin Gherzan, manager al şcolii private Lexford Castel, a declarat pe marginea acestui subiect: „Impozitele mari pe care le percepe statul fac din salariul minim pe economie un venit insuficient pentru traiul de zi cu zi. Declarațiile politice despre salarii majorate, dar impozitate excesiv, nu țin de foame! Din punctul meu de vedere, după anul 2024, un an în care siguranța socială și financiară a populației va rămâne la aceleași cote minime, vor urma anii de după alegeri, ani în care se vor separa mult mai tare cele două clase sociale… bogații și săracii”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.