În mandatul PSD al lui Sorin Grindeanu de la Ministerul Transporturilor s-au semnat contracte de 22,5 miliarde lei pentru construcția a 255 km de autostradă și drumuri expres. S-a reușit într-un an – 2022 – mai mult decât în ultimii 5 ani la un loc! În 2023 vom avea șantiere pe mai mult de 800 de km de infrastructură rutieră națională.

Edificator pentru performanța ministrului PSD Sorin Grindeanu la Transporturi și a echipei sale este și faptul că în acest an s-au semnat TOATE contractele pentru execuția Autostrăzii Pitești-Sibiu.

Se lucrează intens pentru ca românii să poată traversa cât mai curând munții pe autostradă. Primii 13 km – segmentul Sibiu-Boița – au fost finalizați și deschiși pentru trafic, cu 5 luni înainte de termenul contractual, lucru absolut remarcabil, dat fiind întârzierile mari în domeniu.

Deci în acest an se pot raport 53 de km de autostradă inaugurați! Celor 13 mai sus menționați li se mai adaugă încă 40 de drum expres în regim de autostradă dintre Balș și Slatina de pe Drumul Expres Pitești-Craiova.

Ministerul Transporturilor se dovedește a fi în acest an recordmanul absolut al absorbției fondurilor europene!

Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.