În perioada 28 august-3 septembrie, la Costineşti a avut loc o nouă ediţie Festivalului Național de Dans și Muzică „Dance Art Open Romania”. Au fost prezente 10 gimnaste de la Clubul Sportiv Real Bradu/Gymnastic Star, acestea prezentând 19 coregrafii la secțiunile: gimnastică acrobatică, gimnastică ritmică, acro dance, contemporan, dans sportiv, majorete şi dans de caracter.

Fetele au obținut la grup locul 1, 4 locuri 1 la categoria solo, 3 locuri 2, două locuri 3 la categoria solo. Surpriza a venit de la fetițele mici, care la categoria lor au obținut locul 1 la solo, locul 1 la duo şi locul 3 la categoria trio gimnastică.

La formație, fetele au avut o evoluție extrem de bună, au fost îndelung aplaudate. Teodora Ionete a cucerit şi trofeul pentru cel mai bun solo, cu cel mai mare punctaj, performanţă pe care o realizează al patrulea an la rând!

Cristina Ionete (instructor coordonator) şi Daniel Ionescu (antrenor) au contat la acest festival pe următoarele sportive: Ava Ene, Anastasia Moroe, Erika Moroacă, Ema Nicolae, Gabriela Morlova, Alisa Florica, Cătălina Moga, Delia Marinac şi Teodora Ionete.

Președintele juriului a fost maestrul Horaţiu Cherecheș, de la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanţa.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.