Sărbătoarea care deschide sezonul de iarnă – Sfântul Andrei – este marcată, în mod festiv, la Pitești, de bucuria deschiderii oficiale a Târgului de Crăciun. Miercuri, la ora 18:00, în Piața Primăriei, vor fi aprinse și luminițele de sărbătoare, moment urmat de două ore de spectacol muzical de excepție.

Îndrăgitul artist Ducu Bertzi va încălzi sufletele celor prezenți cu un concert de colinde tradiționale, iar Band-ul Filarmonicii Pitești, alături de invitații speciali Marius Bălan și Zina Ghițulescu, va completa atmosfera magică de sărbătoare.

Ediția a II-a a Târgului de Crăciun Pitești, organizat sub patronajul Târgului de Crăciun Sibiu, vine cu noutăți ce îi vor încânta atât pe cei mici (Atelierul lui Moș Crăciun, Carusel, Cutiuța poștală pentru scrisorile adresate Moșului), cât și pe restul vizitatorilor: decorațiuni luminoase noi și extinderea ofertei comerciale a târgului.

Vă așteptăm!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.