Ne apropiem de finalul perioadei de vot, iar pentru proiectul declarat eligibil, „Teren de baschet în zona Progresu”, am reușit să strângem peste 1.500 de semnături, deși conform regulamentului erau necesare doar 500.

Faptul că au fost depuse 13 proiecte, iar proiectul finalist a strâns de trei ori mai multe semnături decat necesarul, arată că bugetarea participativă este o inițiativă de succes, care aduce nevoile locuitorilor în prim-plan, implicându-i direct.

Având în vedere că acest proiect are ca obiectiv realizarea unui teren de baschet, se vede nevoia clară a locuitorilor de a avea mai multe terenuri și spaţii destinate sportului și petrecerii timpului liber.

Conform regulamentului, acest proiect va fi cuprins pe lista de investiții pentru anul 2023, iar consilierii locali ai PNL vor susține implementarea acestui proiect în prima jumătate a anului viitor.

„Mulțumesc tuturor celor implicaţi care au susținut acest proiect! Numărul mare de semnături ne indică o nevoie majoră a locuitorilor orașului, și anume pe aceea de a petrece timp în aer liber, în parcuri, în locuri de joacă pentru copii, în zone sau pe terenuri de sport”, a declarat Cosmin Petrescu, preşedinte PNL Curtea de Argeş.

Puteți completa buletinul de vot accesând link-ul: https://forms.gle/mydn2SG3TjQKBwkDA şi trimite pe WhatsApp către Adelina Şorici, la +40 771 378 680.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.