Aseară, Balul Ancheta, aflat la ediţia a XIX-a a adunat, într-un cadru festiv, personalități ale clasei politice, mediu de afaceri, administrație argeșeană.

Alături de Dna Alina Gorghiu, Președinte Interimar al Senatului României și echipele PNL Argeș și Curtea de Argeș, am participat la evenimentul care a celebrat cei mai puternici oameni din judeţ, dedicat tuturor celor din linia întâi a mediului public argeșean. Au participat și au fost votați oameni de afaceri, personalități cu rol de decizie în politică și administrație, manageri privați și publici, specialiști din diferite domenii esențiale pentru comunitate.

Nominalizările mele au mers către companii din Curtea de Argeș:

  • PRODUCȚIE: Ion Bican, CER Cleaning Equipment/Karcher – două fabrici de producție cu o cifră de afaceri de peste 170 milioane euro.
  • CONSTRUCȚII: Moneanu Ion Cătălin și Marian Ciucu. Conim Partners – o puternică companie care prin profesionalism și seriozitate a obținut contracte pentru construcția magazinelor Lidl și Kaufland pe tot teritoriul țării.
  • SERVICII: Dumitru Grecu – Hotel Valea cu Pești, pensiunea Casa Domnească.
  • RETAIL: Uwe Jens Karl, General Manager Fuchs Condimente România – de 20 de ani conduce un business de zeci de milioane de euro cifră de afaceri și asigură sute de locuri de muncă.

În Curtea de Argeș avem un mediu de afaceri puternic, cu strategii bine puse la punct pe termen mediu și lung, care va asigura în continuare locuri de muncă.

Mult succes în continuare tuturor!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.