Miercuri, 14 septembrie 2022, începând cu ora 15.00, în Sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Curtea de Argeş va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului Local din luna septembrie. Pe ordinea de zi figurează următoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre pentru alegerea președintelui de ședință.
  2. Proiect de hotărâre pentru conferirea unei Diplome de recunoștință.
  3. Aprobarea procesului verbal încheiat în şedinţa extraordinară convocată de îndată în data de 18.08.2022.
  4. Proiect de hotărâre privind completarea Anexei la H.C.L. nr. 45/2022 pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Primăriei Municipiului Curtea de Argeș.
  5. Proiect de hotărâre privind trecerea imobilelor care alcătuiesc Ansamblul Feudal Curtea Domnească din domeniul privat al Municipiului Curtea de Argeș în domeniul public al acestuia, precum și completarea anexei la H.C.L. nr. 71/1999 pentru aprobarea Inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al Municipiului Curtea de Argeș.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii Stadionului Municipal Curtea de Argeș.
  7. Proiect de hotărâre privind încredințarea administrării unor bunuri aparținând domeniului public al Municipiului Curtea de Argeș către Serviciul Public Piețe, Târguri și Oboare Curtea de Argeș (SPPTO).
  8. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Local nr. 72/2018 pentru aprobarea Metodologiei de evaluare a activelor fixe corporale înregistrate/neînregistrate în domeniul public al Municipiului Curtea de Argeș.
  9. Proiect de hotărâre privind introducerea în domeniul privat al Municipiului Curtea de Argeș a unor bunuri imobile, completarea Anexei la Hotărârea Consiliului Local nr. 52/2013 pentru aprobarea Inventarului bunurilor imobile ce aparțin domeniului privat al municipiului Curtea de Argeș și abrogarea Hotărârii Consiliului Local nr. 70/2021.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal şi a Regulamentului local de urbanism aferent pentru schimbare destinaţie şi reglementări urbanistice în vederea realizării investiţiei „AMENAJARE PĂSTRĂVĂRIE”, situată în pct. „Valea Danului”, Municipiul Curtea de Argeş, judeţul Argeş.
  11. Proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai investiției „Construire creșă pentru 4 grupe de copii, în Municipiul Curtea de Argeș, județul Argeș”.
  12. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai investiției „Construire grădiniță cu program prelungit pentru cinci săli de grupă, în Municipiul Curtea de Argeș, jud. Argeș”.
  13. Proiect de hotărâre pentru desemnarea reprezentanților Consiliului Local în vederea constituirii Comisiilor de evaluare a probei de interviu la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din cadrul unităților de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea iunie-octombrie 2022.
  14. Proiect de hotărâre privind desemnarea a doi consilieri locali ce vor face parte din Comisia mixtă de evaluare a proiectelor depuse în cadrul procesului de bugetare participativă la nivelul municipiului Curtea de Argeș.
  15. Proiect de hotărâre pentru completarea H.C.L. nr. 90/2020 privind desemnarea reprezentaților Consiliului Local în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ preuniversitar de stat.
  16. Proiect de hotărâre pentru completarea H.C.L. nr. 91/2020 privind desemnarea reprezentaților Consiliului Local în Comisiile pentru evaluarea și asigurarea calității la unitățile de învățământ preuniversitar de stat și particular.
  17. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea structurii organizatorice, organigramei și statului de funcții la Spitalul Municipal Curtea de Argeș.

Proiectele de hotărâre au fost trimise spre avizare la Comisia economico-financiară, Comisia de urbanism, amenajare a teritoriului și protecția mediului, Comisia de comerț și servicii publice, Comisia jurídică, de disciplină și ordine publică, Comisia de învățământ, sănătate și familie, muncă și protecție socială, protecția copilului, cultură, arte și sport. Se pot depune amendamente la proiectele de hotărâre, ne-a informat primarul Constantin Panţurescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.