Zi de mare sărbătoare a fost în această duminică la Domnești, cu ocazia zilei comunei!

După doi ani de pauză, Ion Doru Smădu, primarul domnişanilor, a organizat pentru comuna sa, așa cum a promis înainte de pandemie, una dintre cele mai frumoase petreceri tradiționale.

Omul sfințește locul, se spune, și pentru Domnești, omul care muncește zi de zi, care se zbate să atragă fonduri, să implementeze proiecte, să dezvolte localitatea și să sporească gradul de confort și prosperitate al cetățenilor este Ion Doru Smădu.

Felicitări pentru toate acestea și pentru cum coordonați administrarea localității!

Nu numai domnişanii s-au bucurat de această zi, ci și oaspeții domnului primar. Președintele Senatului, Alina Gorghiu, a fost însoțită de prefectul județului, Radu Perianu, de senatorul Dănuţ Bica, de ministrul secretar de stat Ion Popa, de președintele PNL Pitești, Mihai Coteț, de președintele PNL Curtea de Argeş, Cosmin Petrescu, de președintele PNL Câmpulung, Bogdan David, de primari liberali, de consilieri județeni sau locali, de directori liberali sau de reprezentanți ai Biroului Politic Județean.

Felicitări pentru implicare și organizare, Ion Doru Smădu și PNL Domneşti Argeş! La mulți ani fericiți, domnule primar!

Departamentul Comunicare din cadrul PNL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.