Alina Gorghiu revine după un scurt concediu cu forţe proaspete. Pentru cei care credeau că au trecut pe sub radar şi că pot să fenteze conducerea partidului, se anunţă vremuri grele. Astăzi se va înregistra prima excludere de răsunet, şi este a unui consilier judeţean! Alina Gorghiu, preşedintele PNL Argeş şi al Senatului, se apucă serios de eliminat cozi de topor, mâini moarte şi adepţi de-ai lui Miuţescu rămaşi cu sufletul în altă parte, dar cu beneficiile la liberali.

Sursele noastre dau ca sigură astăzi excluderea consilierului judeţean Giuclea George Dan, un ilustru anonim din Curtea de Argeş, paraşutat pe lista de consilieri judeţeni după „pofta ce a poftit” Adrian Miuţescu. Păcatul consilierului nu este că a fost numit total incorect de Miuţescu, ci faptul că se comportă ca un tehnocrat. Pentru Giuclea, funcţia pare că a fost găsită pe jos, şi nicidecum oferită cadou de fostul lider liberal. Mai cu seamă este foarte posibil ca acesta să nici nu fi călcat pe la organizaţia de baştină din Cetatea Basarabilor condusă de ceva vreme de Cosmin Petrescu!…

Excluderea de astăzi arată ca vor mai urma şi alte nume sonore. Sursele noastre anunţă surprize majore la capitolul curăţenie de vară-toamnă, însă o să vă lăsăm imaginaţia să zburde până la următoarele execuţii!

Până una-alta, astăzi, cu voia publicului, iese din scenă la fel de inutil cum a intrat consilierul judeţean Giuclea George Dan, care se desparte de PNL în filmul care va rula cu începere de la ora 18.00, la sediul PNL Argeş.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.