În vederea realizării activităților de punere în funcțiune a obiectivului de investiții privind modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale: „Reabilitare rețea distribuție gaze naturale, cu conducte și instalații de racordare MP din PE 100 SDR 11, pe str. Schitului și Plopiș, municipiul Curtea de Argeș, județul Argeș”, Distrigaz Sud Rețele va sista furnizarea gazelor naturale în data de 28 iulie 2022, intervalul orar 08:00-13:00, în localitățile Zigoneni, Băiculești, Mănicești și Curtea de Argeș, din județul Argeș.

Ca urmare a acestei lucrări de modernizare, vor fi afectați 1.829 clienți casnici și non-casnici aflați pe următoarele străzi: Sân Nicoară, Plopiș, Alexandru Lahovari, Valea Doamnei, Păunești, Eliade Rădulescu, Magnoliei, Castanilor, Decebal, Armand Călinescu, Negru Vodă, Fundătura Negru Vodă, Mărășești, Oituz, Dumbravei, Tudor Vladimirescu, Vlaicu Vodă, Norocea, Viorelelor, Alexandru cel Bun, Chirițești, I.L. Caragiale, Ștefan cel Mare, 1 Mai, Regimentului, Alexandru Odobescu, Nicolae Iorga, Meșteșugari, Militari, Anghelești, Ponoare, Pelinului, Pasajului, Abatorului, Valea Sasului, Epurești, Mioarelor și Victoriei.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienții să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate și cele cu flacără de veghe.

Pentru reluarea alimentarii cu gaze naturale în condiții de eficiență și siguranță la imobilele din zonele afectate, Distrigaz Sud Rețele solicită pe cat posibil prezența clienților la domiciliu pentru data de 28 iulie 2022, începând cu ora 13:00.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere!

Biroul de Presă

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.