După patru luni în care au lucrat intens la dicție, postură și la alte tehnici de dezvoltare personală prin intermediul televiziunii, iată că a venit momentul răsplatei! Cursanții s-au bucurat intens de minutele de glorie: după o plimbare cu limuzina, aceștia au defilat plini de rafinament pe covorul roșu, au dat autografe și au făcut ședințe foto, apoi a urmat momentul emoționant al vizionării emisiunilor realizate de fiecare.

Aceștia au dat dovadă de profesionalism, au pășit elegant pe scenă și au rostit cu încredere discursurile. Festivitatea a fost presărată și cu momente artistice, iar absolvenții promoției Cursuri TV 2021 au fost cei care au înmânat premiile și nu au ezitat să ne povestească ce au mai realizat între timp.

Evenimentul s-a încheiat cu un toast și cu momentul „Hollywood Portrait of fame”, unde fiecare cursant și-a lăsat amprenta celebrității și participării la Cursurile TV 2022.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.