Primarul PSD din Călinești, Mihai Georgescu, reținut, sub acuzația de săvârșirea infracțiunii de folosire abuzivă a funcției în scop sexual!

Câte fete oare nu au fost abuzate cu manipulări de genul „Eu am ce vreau, am pe cine vreau!… Nu înțelegi viața, fata mea!”? Și câte oare dintre ele au rămas marcate pe viață?

Ce minte bolnavă să ai ca să-ți convingi angajata că normalitate la locul de muncă pentru o femeie înseamnă să livreze și servicii sexuale?!?…

PNL Argeş va demara o strângere de semnături pentru organizarea unui referendum pentru demiterea primarului care nu vrea să renunțe la funcție, deși este acuzat de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual!

Rog orice persoană care a fost subiectul unei mizerii similare să mă sesizeze. Să îndrăznească să spună public ce i s-a întâmplat!

Să nu credeți că ce a făcut domnișoara de la Călinești e ușor, să iasă public și să spună „Da, am fost hărțuită!”. Și o felicit pentru curaj!

Și asigur orice fată, orice femeie, care va sesiza un astfel de abuz că voi fi o voce pentru ea!

Senator Alina Gorghiu, preşedinte PNL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.