Organizația Seniorilor Național Liberali din Pitești și-a ales noul președinte, în persoana doamnei Viorica Dumitru-Brădianu. Au fost prezenți, de la centru, liderul SNL Lucrețiu Tudoriu și secretarul general Emilia Dumitrescu, dar și lideri liberali din Argeș: Dorina Stanciu, președintetele SNL Argeș, prefectul județului, Radu Perianu, senatorul Dănuț Bica, președintele PNL Pitești, Mihai Coteț și președintele OFL Argeș, Cristina Ghineț.

„O spun fără nicio rezervă: dumneavoastră, seniorii, ați fost trup și suflet alături de partid, în campaniile electorale. Pe dumneavoastră a picat tot greul după ce organizațiile de tineret au fost destructurate de fosta conducere. Cu dumneavoastră am bătut cartierele la pas în ultimele campanii electorale: și la europarlamentare, și la prezidențiale, și la locale.

Sunteți cei mai eficienți ambasadori ai partidului în cartierele din care faceți parte, la fel cum vă aflați și în prima linie atunci când trebuie să încasați nemulțumirile concetățenilor.

Se spune despre dumneavoastră că ați fi o categorie vulnerabilă. Mie mi se pare că sunteți cea mai puternică dintre categorii: pe mulți dintre dumneavoastră se batează și copiii, și nepoții și, așa cum s-a constatat, și partidul. Sunteți oameni pe cuvântul și pe sprijinul cărora se poate conta.

Sunt aici ca să vă spun că, la rândul dumneavoastră, puteți conta pe sprijinul nostru, al organizației PNL Pitești, că ușa mea va fi mereu deschisă nu doar în perioada alegerilor, ci oricând aveți nevoie de sprijin sau de transmis idei, sugestii, propuneri.

Vă mulțumesc pentru tot efortul de până acum! Ne bazăm pe dumneavoastră și de aici înainte și vă urez succes în tot ceea ce vă propuneți”, le-a transmis Mihai Coteț, președintele PNL Pitești.

Departamentul Comunicare din cadrul PNL Piteşti

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.