După ce, în urmă cu o săptămână, dansatorii din Ansamblului Folcloric ,,Argeșul” al C.C.A. „George Topîrceanu” din Curtea de Argeș au fost prezenți în distribuția spectacolului aniversar „Rodica Mitran”, organizat la Casa Sindicatelor din Pitești, duminică, 15 mai 2022, ei s-au bucurat de aplauze la scenă deschisă, onorând invitația la cea de-a 55-a ediție a Festivalului Folcloric Păstoresc „Urcatul oilor la munte” – Novaci 2022.

A fost un spectacol de excepție unde, într-un cadru natural minunat, alături de formații artistice din Alba, Arad, Dolj, Gorj, Teleorman, Sibiu, Hunedoara și Vâlcea, dansatorii noștri, împreună cu interpretele Bianca Popescu și Ana Maria Baltag Diaconu, au făcut să răsune cânt și joc muntenesc pe plaiuri gorjenești.

Vă așteptăm să-i răsplătiți cu aplauze și la cele două spectacole pe care urmează să le susțină pe scena Centrului de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeș, în zilele de 28 mai și 8 iunie 2022!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.