În şedinţa de consiliu local din data de 21 aprilie 2022, executivul a venit în faţa legislativului local cu acest proiect important pentru dezvoltarea comunităţii. Acesta este un vis fierbinte al edililor-şefi Dragoş Nicolae Boncea şi Cornel Panţeru, şi nu de ieri, de azi, însă se pare că eforturile lor au dat roade în ultima perioadă.

În aceste condiţii, Consiliul Local al comunei Poienarii de Argeş a aprobat în şedinţa amintită cel mai important punct de pe ordinea de zi, şi anume aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi devizul general estimativ pentru obiectivul de investiţie „Înfiinţare reţea de alimentare cu gaze în comuna Poienarii de Argeş, judeţul Argeş. Dezvoltarea reţelelor inteligente de distribuţie a gazelor naturale în vederea creşterii nivelului de flexibilitate, siguranţă, eficienţă în operare, precum şi de integrare a activităţilor de transport, distribuţie şi consum final în comuna Poienarii de Argeş şi localităţile aparţinătoare (Poienari, Ioaniceşti, Ceaureşti, Tomuleşti) Judeţul Argeş”.

Valoarea totală a investiției este de 11.901.841,98 lei, din care TVA de 1.885.272,83 lei. Valoarea investiției de bază C+M este de 7.643.688,17 lei, din care TVA este de 1.452.300,75 lei.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.