Proiectul de hotărâre privind studiul de fezabilitate pentru Sala Polivalentă din Pitești – „Amenajări exterioare, amenajări pentru protecția mediului și aducerea la starea inițială, rețele exterioare” a picat la vot în prima ședință convocată. Consilierii USR și PNL și-au motivat decizia spunând că au primit materialul cu numai 20 de minute înainte începerii ședinței, motiv pentru care nu a putut fi studiat în detaliu.

Au existat şi contre între consilierii USR şi PNL – pe de o parte şi cei ai PSD – pe de altă parte, iar Dumitru Tudosoiu, prezent în studiourile noastre zilele trecute, a relatat care a fost – de fapt – situaţia în sine. „Proiectul acela nu a apărut atunci; a apărut pe masa consiliului local în ideea de a respecta paşii legali, adică să ai documentaţia în faţă şi să ştii ce votezi. Se lucrase de două săptămâni la acel proiect. Cei doi viceprimari de la PNL şi USR au fost implicaţi direct pe şantierul de la Polivalentă – alături de echipa de la primărie, şeful Direcţiei Tehnice, cei de la Investiţii, City-Managerul Lucreţiu Tudor, consilierul personal al primarului Cristian Gentea (care a lipsit o săptămână, fiind plecat la Craiova la consfătuire cu alţi colegi primari) şi alţii.

Viceprimarii au avut cinci întâlniri cu proiectantul – trei pe teren şi două la primărie. Nu poţi să vii la şedinţă şi să spui că eu nu votez pentru că nu au înţeles colegii mei despre ce este vorba! Voi vă promovaţi pe Facebook grupul consilierilor USR-PNL şi nu puteţi să vorbiţi despre un proiect important?”.

Mai multe amănunte în materialul de mai jos:

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.