Astăzi, 16 martie 2022, agenți ai Poliției Locale Pitești au acționat pe Bulevardul Republicii pentru sancționarea șoferilor care parchează neregulamentar. Poliţiștii locali au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, conform H.G. 1391/2006, pentru oprire în loc nepermis, valoarea totală a amenzilor fiind de 2.030 lei, au întocmit 8 înștiințări în vederea sancționării conform legislației în vigoare și au efectuat ridicarea unui autoturism de pe domeniul public, din zona mai sus amintită.

Reamintim conducătorilor auto că, în scopul fluidizării traficului, locurile de parcare situate pe partea dreaptă a Bulevardului Republicii, după trecerea intersecției cu strada C.A. Rosetti, au fost desființate.

Participanții la trafic sunt rugați să respecte, cu strictețe, semnificațiile indicatoarelor și marcajelor rutiere și să folosească parcarea supraterană aflată în proximitate.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.