Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – APIA vă invită să depuneți Cererea Unică de Plată pentru Campania 2022 în perioada 1 martie – 16 mai 2022.

Pentru că suntem preocupați de siguranța fermierilor și a funcționarilor agenției, în Campania 2022 puteți depune Cererea Unică de Plată folosind mijloacele electronice, fără a vă prezenta la Centrele Județene/Locale ale APIA.

În situații excepționale, în funcție de evoluția pandemiei, vă puteți prezenta la APIA pentru depunerea documentației.

APIA ALĂTURI DE FERMIERI PENTRU O AGRICULTURĂ PERFORMANTĂ!

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă aducem la cunoştință că Primăria Corbi, prin personalul angajat, se va ocupa de pregătirea dosarelor și depunerea acestora la APIA.

Acte necesare:

  • Dosar tip plic (cu numele beneficiarului și număr de telefon) – îl pune la dispoziție gratuit Primăria Corbi.
  • Copie C.I. pentru persoane fizice sau copie CUI pentru persoane juridice (se poate depune direct la Primărie sau trimite prin: Fax 0248/580.005, WhatsApp 0766.390.921, e-mail: primariacorbi@yahoo.com, Poştă etc.).
  • Extras cont bancar.
  • Adeverință de rol agricol (o eliberează Primăria).
  • Adeverință de la medicul veterinar pentru cei care au animale (se poate depune direct la Primărie sau trimite prin: Fax, WhatsApp, e-mail, Poştă etc.).
  • Copie după contract de arendă sau act adiţional în caz de prelungire (se poate depune direct la Primărie sau trimite prin: Fax 0248/580.005, WhatsApp 0766.390.921, e-mail: primariacorbi@yahoo.com, Poştă etc.).
  • Cererile APIA vor fi semnate ulterior la sediul A.P.I.A.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.