Numirea lui Cosmin Petrescu în funcţia de lider interimar al organizaţiei PNL Curtea de Argeş a fost pentru mulţi concitadini o surpriză. Asta deoarece mulţi dintre argeşeni nu îl cunoşteau drept un om politic asumat…

„Într-adevăr, nu am mai făcut politică până acum. Eu sunt argeşean, născut şi crescut la Curtea de Argeş, părinţii şi bunicii sunt din zonă, iar vacanţele mi le petreceam la Mălureni şi Băiculeşti. Am terminat studiile liceale la Vlaicu Vodă, clasă de Mate-Fizică, şi i-am avut ca profesori pe domnii Mateescu şi Nicolau (Matematică, respectiv Informatică). Am mers apoi la ASE – Facultate de Cibernetică, pe care am absolvit-o cu brio.

Muncesc încă din ultimul an de facultate, am început ca IT-ist într-o firmă care se ocupa de benzinării şi am fost parte dintr-un proiect ambiţios de digitalizare a a reţelei în cauză.

După câţiva ani am făcut pasul mai departe într-o multinaţională care activează tot în domeniul Oil&Gas. Am călătorit foarte mult, în ţările Europei de Est, am cunoscut foarte multe persoane şi companii în Europa de Vest, Statele Unite, Africa etc.

Mereu, însă, mă întorceam acasă. Acasă pentru mine este apartamentul din Bucureşti, din cartierul Drumul Taberei, acolo unde locuiesc cu soţia şi cu fetele, apartamentul părinţilor – unde am crescut la Curtea de Argeş, casa bunicilor de la Băiculeşti – acolo unde mergem în weekend, când avem timp, şi mai facem câte un grătar, ca tot omul”, a spus preşedintele interimar al PNL Argeş, Cosmin Petrescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.