În aceeaşi şedinţă extraordinară de la începutul lunii ianuarie, un alt proiect pe ordinea de zi l-a constituit aprobarea reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ pentru anul 2022-2023 care vor funcţiona în comuna Valea Danului. Hotărârea trebuia neapărat adoptată, pentru că în baza acesteia urma să fie emis avizul conform din partea IŞJ Argeş.

Aleşii locali din comuna Valea Danului au dat dovadă de responsabilitate şi au votat proiectul de hotărâre. Astfel, în anul şcolar 2022-2023, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Valea Danului va funcţiona cu 1 clasă de nivel preşcolar (24 elevi), 5 clase de nivel primar (61 elevi) şi 4 clase de gimnaziu (64 elevi). De asemenea, Şcoala Primară Nr. 1 Verneşti – structură va funcţiona cu 1 clasă nivel preşcolar (16 elevi). La nivelul comunei Valea Danului, în anul şcolar 2022-2023 vor fi 11 clase, încadrate cu un număr de 165 elevi!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.