Astăzi, începând cu orele 10.00, în Sala Mare a Primăriei Curtea de Argeş s-a desfăşurat o şedinţă festivă, cu caracter solemn, aşa cum a caracterizat-o primarul Constantin Panţurescu. Pe ordinea de zi a figurat un singur punct, şi anume depunerea jurământului de către Gheorghe Emanoil Lică, următorul pe lista PRO România, după ce, luna trecută, Ion Petre Păunescu şi-a dat demisia după ce a câştigat concursul pentru postul de director al SPPTO Curtea de Argeş.

Preşedintele de şedinţă şi viceprimarul Ştefan Dumitrache a dat citire proiectului de hotărâre, pe care l-a supus apoi la vot, fiind aprobat în unanimitate de către colegii consilieri. A urmat apoi citirea de către secretarul general Isabel Janina Zarioiu a motivării pronunţate de Judecătoria Curtea de Argeş pentru legalitate, care a admis cererea de validare a mandatului de consilier local al lui Emanoil Lică. Apoi, acesta, vizibil emoţionat, a mers la prezidiu şi a depus jurământul de ales local: „Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac cu bună credinţă tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Curtea de Argeş. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”.

Primarul Panţurescu i-a urat succes din noua calitate de ales local: „Emi, la cum te cunosc eu pe tine, am convingerea că vei pune umărul serios alături de toţi cei care-şi doresc pentru dezvoltarea şi schimbarea oraşului în bine. Aşa să ne ajute Dumnezeu pe toţi!”, fiind urmat de vicele Dumitrache, cel care apoi a declarat şedinţa închisă. Întâlnirea aleşilor locali de astăzi a durat fix 2 minute şi 52 de secunde!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.