Stimați cetățeni,

Marți, 28 decembrie 2021, o echipă medicală din cadrul Centrului de Vaccinare Curtea de Argeș va reveni la Corbeni.

Pe această cale vă facem cunoscut faptul că aceia care s-au vaccinat în data de 5 decembrie 2021 cu doza de vaccin Pfizer sunt așteptați pentru rapel în data de 28 decembrie 2021, începând cu orele 14.00, la sediul Primăriei Corbeni.

De asemenea, cei care doresc să se vaccineze împotriva virusului SARS-CoV-2, o pot face în aceeași zi, cu precizarea de a se înscrie pe listele întocmite de Compartimentul Asistență Socială, din cadrul Primăriei Corbeni la nr. tel. 0248/730.236, interior 4, cât și prin e-mail, la adresa: primaria_corbeni@yahoo.com.

Este foarte important ca în momentul înscrierii să specificați cu ce doză doriți să vă vaccinați!

Facem precizarea că persoanele care s-au înscris pe listele făcute de Compartimentul Asistență Socială din cadrul Primăriei Corbeni vor avea întâietate!

Cei care nu se vor înscrie până la data vaccinării și doresc să se imunizeze, vor fi vaccinați în măsura dozelor aduse de echipa medicală!

Mulţumim pentru înțelegere!

Primar, Nicolae Dinică

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.