A fost sărbătoare pentru Tiberiu Iakab, pictorul de la CITO Tigveni și pentru DGASPC Argeș! În prezența unor invitați speciali, la Conacul Golescu Grant din București a avut loc vernisajul „Un univers dincolo de ziduri”. Picturile ce poartă semnătura lui Tibi, deja pictor cunoscut, au fost apreciate de cei prezenți.

Evenimentul a fost organizat de Adina Nicolescu, consilier local Sectorul 6 și Cornelia Mandu, consilier președinte ANDPDCA, cu ajutorul DGASPC Sector 6.

Am fost onorați de prezența invitaților speciali: doamna Florica Cherecheș, președinte ANDPDCA, doamna Luminița Popescu, președinte ANES, doamna Daniela Nicolescu, secretar de stat in Ministerul Economiei și domnul Liviu Sebastian Jicman, președinte ICR.

Surpriza evenimentului a venit de la însăși Andreea Marin, cunoscutul om de televiziune care, deși nu a putut fi prezentă, a transmis un mesaj pictorului nostru. Impresionată de talentul lui, domnia sa a vorbit despre vernisaj pe rețelele sale de socializare.

Expoziția poate fi vizitată până pe data de 22 decembrie între orele 12:00-19:00 (cu excepția zilei de duminică, 19 decembrie) la Conacul Golescu-Grant din strada Aleea Țibleș nr. 64.

Ne bucurăm enorm pentru succesul lui Tibi și mulțumim tuturor pentru organizarea unui eveniment de suflet!

DGASPC Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.