Filarmonica Piteşti organizează duminică, 5 decembrie, de la ora 19:00, în Sala „Simfonia” a Centrului Multifuncţional, un concert vocal-simfonic extraordinar de colinde. Alături de orchestra simfonică a instituţiei revin dirijorul Andrei Tudor și îndrăgita solistă Paula Seling. În program, colinde românești și internaționale. Dintre acestea amintim: „Ce minune mare”, „Cerul și pământul”, „Colindăm iarna”, „Colindiță Sfîntă”, „Copile cu ochi senini”, „Din cer senin”, „Little drummer boy”, „O, ce veste minunată”, „Steaua răsare”, „Walking in the air”.

Intrarea în sala de spectacole se va face pe baza certificatului verde. Participarea publicului este de 30% din capacitatea sălii de concert. Spectatorii vor purta masca de protecție.

Biletele pot fi achiziționate și de pe site-ul www.bilete.ro. Prețul unui bilet este 50 de lei, sau 40 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.