Luna trecută au fost momente festive în comuna Albeştii de Argeş. Acolo au fost premiate 84 de cupluri, care au ajuns la 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Primarul Gabriel Popa a fost vizibil emoţionat şi impresionat de lecţia oferită de aceşti oameni. Fiecare cuplu a fost premiat, felicitat şi a primit şi câte o sumă de bani din partea Primăriei şi a Consiliului Local.

„Mă bucur enorm că am avut parte de aceste momente speciale în Albeștii de Argeș. Vreau să felicit cuplurile premiate și să le mulțumesc pentru lecția pe care au oferit-o întregii comunități. Pentru tinerii care abia și-au început drumul în viața de familie sunt un model demn de urmat. În ultima perioadă, date fiind și vremurile pe care le trăim, am auzit o mulțime de vești care ne-au lăsat un gust amar. Dar recunoștința adusă acestor cupluri ne-a transmis și nouă o bucurie aparte.

Din cauza restricțiilor generate de COVID-19 nu am putut oficia o decernare propriu-zisă. Premiile au fost înmânate individual, la primărie. Cu toate acestea, emoțiile au fost pe măsură și sper să repetăm momentul și în anii următori. Le doresc o viață plină de bucurii și o căsnicie la fel de frumoasă ca și până acum. Să auzim numai de bine!”, le-a urat primarul comunei Albeștii de Argeș, Gabriel Popa.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.