Biserica cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”, ridicată în sec al XIX-lea, este inima unei comunității de 500 de oameni din satul Mănicești, comuna Băiculești, păstorită de preotul Ionuț Codeci. Alături de domnul Costel Voica, președintele PNL Băiculești Argeș, și de colegii liberali din organizație, am fost azi în mijlocul oamenilor. Discuțiile au vizat și problemele din viața de zi cu zi, mai ales că domnul Costel Voica este binecunoscut ca fiind un om de încredere, care pune mult suflet pentru binele Băiculeștiului.

Mai târziu, la invitația domnului primar Dumitru Drăgușin, am participat la Ziua comunei Uda. Mulțumesc colegilor din echipa PNL Uda Argeș pentru primire și oamenilor de aici pentru că sunt gazde de nota 10. Le urez spor în toate! Felicitări, domnule primar, pentru tot ce ați realizat până acum! Succes în proiectele începute, precum finalizarea rețelei de alimentare cu apă! Localitatea Uda are cea mai întinsă rețea de drumuri comunale, iar primăria face eforturi pentru a moderniza drumurile către Vedea și Morărești.

Mulțumesc tuturor celor care au fost azi alături de mine! Sunteți energia mea!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.