Luând în considerare prevederile O.M.E. nr. 459712021, privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, din data de 31.08.2021, s-au validat numirile în funcţii de conducere/îndrumare şi control în învăţământul preuniversitar argeşean pentru anul şcolar 2021-2022, pentru unităţile la care posturile au rămas vacante, după încheierea perioadei de numire prin detaşare în interesul învăţământului.

Toate bune şi frumoase, însă sunt cel puţin 7 cazuri în care unităţile de învăţământ nu au nici până la ora actuală conducători, cu mai puţin de 2 săptămâni înainte de începerea anului şcolar. Iar o situaţie care ne pune serios pe gânduri se înregistrează la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Corbeni, acolo unde ambele posturi de conducere – cele de director şi director adjunct – sunt vacante, în ciuda faptului că au fost candidaţi care s-au înscris la concursul de dosare şi la interviuri – în prima etapă de numiri, dar în şedinţa C.A. din 31 august 2021 s-a trecut cu multă uşurinţă peste această localitate în care învaţă sute de elevi!… Noi credem că a fost doar o scăpare a conducerii IŞJ, care pe ultima sută de metri a trebuit să caute zeci de conducători de unităţi de învăţământ şi încă nu a găsit doi şi pentru şcoala din Corbeni. Urmărim situaţia şi vom reveni cu amănunte la momentul potrivit!

Până una-alta, vă oferim a doua tranşă de directori şi adjuncţi numiţi în 31 august 2021:

  1. Şcoala Gimnazială „George Stephănescu” Arefu, director reconfirmat, prof. Elena Panait.
  2. Şcoala Gimnazială „Ilie Stoenescu” Boţeşti, director reconfirmat, prof. Ion Irinel Vasilescu.
  3. Şcoala Gimnazială Căteasca, director nou, prof. Alexandru Marin; a înlocuit-o pe prof. Adriana Firică.
  4. Şcoala Gimnazială Nr. 1 Cetăţeni, director reconfirmat, prof. Antonella Ninela Enache.
  5. Şcoala Gimnazială Cotmeana, director reconfirmat, prof. Dan Bădicioiu.
  6. Şcoala Gimnazială Dobreşti, director reconfirmat, prof. Camelia Stan.
  7. Şcoala Gimnazială Coteşti Godeni, director reconfirmat, prof. Emanuel Dogaru.
  8. Liceul Tehnologic Nr. 1 Mărăcineni, director adjunct nou, prof. Irina Maria Diaconescu; a înlocuit-o pe prof. Maria Enache.
  9. Şcoala Gimnazială „George Topîrceanu” Mioveni, director adjunct reconfirmat, prof. Vasilica Gherghe.
  10. Colegiul Naţional „Zinca Golescu” Piteşti, director reconfirmat, prof. Silvia Mirela Marinescu.
  11. Grădiniţa cu Program Prelungir „Floare de Colţ” Piteşti, director nou, prof. Mihaela Maria Mustaţă; l-a înlocuit pe prof. Teodor Ionuţ Minciună.
  12. Liceul cu Program Sportiv „Viilor” Piteşti, director nou, prof. Daniela Mihai; l-a înlocuit pe prof. Mihai Eugen Cârstea.
  13. Liceul cu Program Sportiv „Viilor” Piteşti, director adjunct nou, prof. Mihai Eugen Cârstea; a înlocuit-o pe prof. Daniela Mihai.
  14. Liceul Tehnologic „Dacia” Piteşti, director adjunct nou, prof. Anca Cristina Măcăneaţă; a înlocuit-o pe prof. Daniela Tănase.
  15. Şcoala Gimnazială „lon Pillat” Piteşti, director adjunct nou, prof. Otilia Gabriela Şerban; l-a înlocuit pe prof. Daian Mihai Ceauşu.
  16. Şcoala Gimnazială „Marin Preda” Piteşti, director adjunct nou, prof. Mirela Cicu; a înlocuit-o pe prof. Gabriela Bădescu.
  17. Şcoala Gimnazială „Nicolae Simonide” Piteşti, director adjunct nou, prof. Amalia Topliceanu; l-a înlocuit pe prof. Ion Ştefan.
  18. LiceuI Tehnologic „Victor Slăvescu” Rucăr, director reconfirmat, prof. Dana Manuela Nicolescu.
  19. Liceul Tehnologic „Dinu Brătianu” Ştefăneşti, director nou, prof. Gheorghe Necula; a înlocuit-o pe prof. Georgeta Camelia Mihai.
  20. Şcoala Gimnazială „Vintilă Brătianu” Ştefăneşti, director nou, prof. Diana Steluţa Ilie; a înlocuit-o pe prof. Elena Maria Prodan.
  21. Şcoala Gimnazială „Toma Brătianu Şuici”, director nou, prof. Daniela Florentina Hirică; a înlocuit-o pe prof. Georgeta Narcisa Niţă.

Mihai Cristian BOBI

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.