Primăria comunei Şuici, jud. Argeş, anunţă publicul interesat asupra asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru planul „Amenajament pastoral pentru pajiştile comunale din comuna Şuici, judeţul Argeş” – se supune procedurii de adoptare fără aviz de mediu, în conformitate cu H.G. nr. 1076/2004, nu este necesară realizarea evaluării de mediu.

Motivele care au stat la baza luării deciziei:

  • ca urmare a consultării autorităților publice participante în cadrul şedinţei Comitetului Special Constituit din data de 24.07.2023;
  • prevederile H.G. nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri şi programe, cu modificările şi completările ulterioare;
  • pe parcursul derulării etapei procedurii de reglementare, publicul a fost înştiinţat asupra depunerii solicitării avizului de mediu, prin anunțuri repetate în presă. Nu s-au înregistrat reacţii negative din partea publicului referitoare la planul mai sus menţionat.

Informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului al proiectului propus pot fi consultate la sediul APM Argeş din Piteşti, str. Egalităţii, nr. 50A, timp de 10 zile de la publicare.

Observaţiile publicului se primesc zilnic, sub semnătură şi cu date de identificare, la sediul APM Argeş din str. Egalităţii, nr. 50A, timp de 10 zile de la publicare.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.