Dragi părinți, bunici, îndrumători și profesori,

Fundația Copii în Dificultate dă startul unuia dintre cele mai frumoase concursuri de pictură din 2023!

Moş Crăciun nu este doar despre o persoană, ci este mai mult decât atât: este despre miracole, bunătate, iubire, empatie şi altruism!

Dacă copilul tău este talentat, acum are ocazia să se exprime artistic și să facă cu ajutorul tău și o faptă bună!

Aflat la prima ediţie, concursul de față a fost gândit pe două direcții, încurajând – pe de o parte – creativitatea și exprimarea artistică, iar pe de altă parte cultivând altruismul și empatia față de copilașii noștri cu boli neurologice grave de la CID.

Astfel, dacă puiul tău are între 7 și 14 ani, îl poți înscrie la acest concurs! Înscrierea se face odată cu trimiterea lucrării prin completarea formularului pe care îl veţi putea găsi accesând REGULAMENTUL de pe site-ul: https://www.cid.org.ro/concursul-national-de-pictura-mos…/.

Vă aducem în atenție faptul că juriul acestui concurs va fi alcătuit și din membri de specialitate din domeniul artelor frumoase, astfel încât copilul dvs. se va putea bucura de o jurizare profesională!

Vor exista trei categorii de vârstă (7-9 ani, 10-12 ani şi 12-14 ani), iar pentru fiecare categorie vor exista câte trei premii.

INTRAȚI ACUM PE SITE ȘI AFLAȚI MAI MULTE DESPRE REGULAMENT ȘI TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE!

Vă urăm SUCCES TUTUROR!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.