Până în 15 decembrie 2023 putem vota unul dintre proiectele propuse de piteșteni, proiecte care vor fi finanțate din bugetul local:

1. SMART TRASH – Containere inteligente și automate de reciclare în municipiul Pitești, domeniul: Amenajare spații publice.
2. Toalete publice – amplasarea de toalete publice lângă locuri de joacă și parcuri, domeniul: Parcuri, spații verzi și locuri de joacă.
3. Reabilitare teren sport Exercițiu, domeniul: Parcuri, spații verzi și locuri de joacă.
4. Turul istoric al comunismului în Pitești – diversificarea ofertei culturale a orașului pentru turiști și localnici, prin realizarea de panouri informative în limbile română și engleză, plasate în locuri-cheie pentru istoria comunismului în comunitatea piteșteană, având ca reper Experimentul Pitești, domeniul: Amenajare spații publice.
5. Teren multifuncțional cartier Războieni, domeniul: Parcuri, spații verzi și locuri de joacă.

Pentru a putea vota este necesară crearea unui cont pe platforma: https://eportal.primariapitesti.ro/…/portal+bugetare… sau autentificarea pe platformă, dacă există deja un cont creat.

Etapa de vot se va desfășura exclusiv online!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.