Luni, 18 decembrie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, debutează „Conferințele Filarmonicii Pitești”, un nou proiect marca Filarmonica Pitești!

Inițiat de managerul Gabriel Niță, proiectul este coordonat și moderat de pianistul Mădălin Voicu Jr, invitatul primei ediții a conferinței-recital este Bogdan-Mihai Marin, alias Bodo, de la Proconsul. Tema ediției la care Bodo participă este „Dacă muzică nu e, nimic nu e!…”.

Câștigătorul Cerbului de Aur, Bogdan Marin nu este cunoscut doar pentru „Cerul”, ci și pentru piese ca: „Mi-ai luat inima”, „Printre nori”, „Singur mă ridic”, „Ascultă-mi inima” ș.a. Mădălin Voicu Jr face parte dintr-o familie muzicală renumită, fiind nepotul marelui violonist Ion Voicu. La rândul său, Mădălin Voicu Jr este pianist de succes, cu multe concerte si recitaluri în țară și în străinătate. Este și pianist corepetitor la Opera Națională București (direcția de balet).

Atât moderatorul, cât și invitatul vor avea intercalate și momente muzicale. „Conferințele Filarmonicii Pitești” se vor desfășura până în iunie 2024.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.