Miercuri, 8 noiembrie 2023, ora 12.00, are loc o ședință extraordinară a Consiliului Local, cu următoarea ordine de zi:

1. Depunerea jurământului de către consilierul supleant DRĂGĂNECI MIHAI BOGDAN.
2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind constatarea încetării de drept, prin demisie scrisă, a mandatului de consilier local al domnului Popescu Marius Viorel și vacantarea unui post de consilier din cadrul Consiliului Local al Municipiului Curtea de Argeș.
3. Aprobarea procesului verbal încheiat în ședința ordinară din data de 30.10.2023.
4. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru modificarea componenței Comisiei de comerț și servicii publice numită prin H.C.L. nr. 87.2020 privind nominalizarea membrilor comisiilor de specialitate ale consiliului local.
5. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind completarea anexei la Hotărârea Consiliului Local Curtea de Argeș nr. 71/1999 privind însușirea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Curtea de Argeș.
6. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru modificarea Anexei 7.1 aferentă Contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate efectuate cu autobuze în Municipiul Curtea de Argeș nr. 11230/07.04.2023.
7. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului local al municipiului Curtea de Argeș pe anul 2023.

Primar, ing. Constantin Panțurescu

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.