„Avem şi la C.J. amendamente şi propuneri. Din păcate, e vorba despre un Consiliu Judeţean unde nu ai niciun cuvânt de spus. Dacă la Piteşti există cât de cât un echilibru, la C.J. nu e cazul. Şi nu vorbim aici că USR-ul s-a predat… Degeaba venim şi punem propunerile pe masă, ni le resping şi gata! În C.J., PSD are majoritate simplă, iar dacă mai iau şi voturi de la sateliţi, s-a cam terminat lucrarea…

Acolo lucrurile sunt foarte, foarte simple! Au preşedinte, doi vicepreşedinţi, chiar şi când se discuta despre tăierile de personal ale lui Ciolacu, unde ne-am opus, am ieşit în public cu soluţii, lucrurile nu s-au schimbat, cum a fost mărirea schemei de personal. Se merge metronom în C.J. Într-adevăr, nu am avut o prezenţă foarte vizibilă în Consiliul Judeţean, dar sper ca în 2024 să se schimbe situaţia, să fie un echilibru şi părerea noastră să conteze atunci când cel care conduce destinele judeţului vrea să implementeze unele proiecte de maximă importanţă”, a spus liderul USR Argeş, senatorul Narcis Mircescu.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.