„Breaking news! Incredibil! Senzațional!” – ar titra televiziunile: primarul Piteștiului a găsit, după 30 de ani, documente din care reiese că Primăria este proprietar peste Pădurea Trivale! Primarul nu a spus unde le-a găsit, dacă nu cumva erau ascunse în sediul PNȚCD, alături de droguri și o mașină de scris clandestină.

În baza acestor documente, găsite ca prin minune după ce au fost împroprietăriți toți șmecherii, primarul a inventat un nou obstacol împotriva declarării Pădurii Trivale arie protejată: susține că cei 13 ani de muncă pentru realizarea documentației au fost inutili, iar noile documente impun refacerea acesteia!

Vă dați seama cât timp a oferit primarul Piteștiului samsarilor imobiliari pentru a câștiga în instanță noi hectare, pentru a defrișa și a construi?!?… Nu întâmplător a declarat că va ataca în instanță decizia prin care Tribunalul Vâlcea dădea câștig de cauză piteștenilor care își doresc pădurea protejată de hoți.

Primarul care astăzi râde de posibilitatea ca Pădurea Trivale să devină arie protejată este același care, în campania electorală, declara extrem de serios că este un mare susținător al ariei protejate. Ne-a mințit pe toți, fără scrupule, și i-a determinat și pe consilierii obedienți să facă la fel!

Trebuie să ne apărăm pădurea în fața încercărilor disperate ale administrației locale de a-i pune cruce. Campania pentru semnături continuă! Semnează și tu!

https://mihaicotet.ro/semneaza-pentru-padurea-trivale/.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.