Astăzi, alături de domnul viceprimar, am participat cu mare bucurie la „Târgul Mărțișorului”, organizat la Școala Primară „Mihai Eminescu” de către elevii clasei I – „Fluturașii veseli”.

Inițiativa celor mici este una lăudabilă. Banii strânși din această activitate se vor adăuga celor ce au fost strânși tot de ei în luna octombrie 2023, la „Târgul toamnei”.

În urma celor două evenimente, a fost strânsă suma de 1.920 lei, bani cu care elevii își vor finanța, în luna mai, o excursie la „Casa Experimentelor” și la „Ferma animalelor”, ambele locații fiind în București.

Satisfacția unui lucru dorit, obținut în urma efortului propriu, este una dintre cele mai importante lecții ce trebuie predată generațiilor tinere! Le felicit cu această ocazie pe doamnele Lucia Leca și Mirela Ionescu pentru sprijinul acordat celor mai mici dintre brădeni în demersul lor, și cu drag vom răspunde „Prezent!” și la alte astfel de evenimente!

Primar, Dan Stroe

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.