Vineri, 15 martie 2024, la Pitești a avut loc o nouă conferinţă de presă la sediul AUR Argeş, la care au participat coordonatorul judeţean Bogdan Velcescu, deputatul din partea Alianţei pentru Unirea Românilor (A.U.R.), gl.(r) prof. dr. Mircia Chelaru şi coordonatorul organizaţiei Mărăcineni, Raluca Maria Deliu. Cu această ocazie, Bogdan Velcescu a făcut un anunţ important:

„Am avut o pauză de două săptămâni pentru că, între timp, ne-am mutat şi noi în casă nouă. Sediul celălalt ne rămăsese puţin mic şi nu era fezabil şi pretabil pentru o campanie aşa de dură cum ne aşteaptă pe noi în perioada următoare.

Aş fi vrut să nu pomenesc despre alte partide în această conferinţă, dar nu mă pot abţine să nu felicit PNL Argeş pentru ultimile achiziţii de extremişti pe care le-au făcut!… După ce ne-au înjurat, ne-au catalogat, ne-au lipit tot felul de etichete, s-au gândit ei că este foarte util pentru PNL Argeş să recruteze câţiva dintre noi. Mă bucur că s-a întâmplat acum, mă bucur că au ales să facă pasul ăsta şi îi felicit pe toţi cei care şi-au găsit – într-un final – menirea în plan politic argeşean! Totodată le spun că ne vom mai întâlni în consiliile locale, pentru că noi nu abandonăm lupta, indiferent de ce s-ar întâmpla. Este vorba despre câteva comune, Dumnezeu să-i ajute!…

După cum știți, vine peste noi o perioadă foarte grea, așa că o să începem ușor-ușor să anunțăm candidații AUR în comune, dar și în orașe. În data de 21 martie va avea loc o conferință de presă specială. Ne vom revedea în fața Primăriei Pitești, acolo unde vom anunța jumătate dintre candidații AUR la tot ce înseamnă primării de comune, municipii și orașe din județul Argeș. Vom avea prezentă și o parte din conducerea partidului, dar mai multe detalii despre subiect vom oferi săptămâna viitoare”, a spus domnia sa.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.