🌷 Cu mândrie și emoție, vineri, 19 aprilie, am sărbătorit deschiderea oficială a celei de-a 47-a ediții a Simfoniei Lalelelor, în Pitești!

Parcul Lunca Argeșului a fost transformat într-o adevărată oază de frumusețe, cu mii de lalele și alte flori, oferind un spectacol impresionant pentru toți cei prezenți.

Programul plin de evenimente a adus bucurie și entuziasm:

– Festivitatea oficială a avut loc la Filarmonica Pitești și a fost transmisă live pe pagina Primăriei Municipiului Pitești.
– Parada Florilor a fost un moment plin de culoare și veselie, cu participarea copiilor și a cadrelor didactice din diverse instituții educaționale și culturale din Pitești, pe strada pietonală din centrul orașului.
– Parcul Lunca Argeșului a fost punctul central al evenimentului, găzduind pavilionul expozițional, grădinile amenajate de elevi, atelierele de creație și design floral, expoziția florală în aer liber și târgul de flori.
– Spectacolul de muzică și dans, susținut de diverse școli din Pitești, a fost o bucurie pentru cei prezenți.
– Simpozionul tehnico-științific a adus în prim-plan expertiza și pasiunea pentru flori, cu participarea dr. ing. Ilariu Isac, de la Institutul de Cercetare-Dezvoltare Pomicolă Mărăcineni.
– Seara s-a încheiat în note de muzică și emoție, cu un concert extraordinar susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Tiberiu Dragoș Oprea, alături de invitații speciali, pe scena din Parcul Lunca Argeșului, de la ora 19:30.

Transportul gratuit a fost asigurat de Publitrans prin curse regulate pe traseul Teatrul „Al. Davila” – Lunca Argeșului și retur, iar expoziția și evenimentele au fost accesibile pentru toți cei dornici să se bucure de frumusețea acestui festival.

Vă invităm în continuare la Simfonia Lalelelor!

#SimfoniaLalelelor #PiteștiFrumos #OrasulLalelelor

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.