Dragi prieteni,

Am pornit ca adversar politic al primarului Cristian Gentea din rațiuni de doctrină, deși aveam în comun nevoia și dorința de a schimba Piteștiul. În scurt timp, am înțeles că, în sfârșit, avem la Primărie un manager excepțional, cu o putere de muncă, un caracter și o anduranță model!

Ne-a mobilizat în timp record: zeci de proiecte noi, dialog și transparență, dincolo de mize politice de dreapta sau de stânga. Cetățeanul, vecinul – noi contăm!

Și orașul s-a schimbat la fel de repede: este viu și s-a deschis spre oportunități!

După patru ani de colaborare, pot spune că gândim la fel și ne înțelegem din priviri. De asemenea, pot spune, fără teama de a greși, că este unul dintre cei mai vizionari oameni pe care i-am întâlnit și, cu siguranță, unul dintre cei mai corecți oameni pe care îi avem în politică și în administrație!

Are dorință, voință, mijloace și echipă pentru a continua schimbarea lucrurilor în bine! De patru ani fac echipă bună cu primarul Cristian Gentea și-mi doresc continuitate, pentru că majoritatea proiectelor de anvergură ajung la maturitate în următorii ani.

► Educație și sănătate

În calitate de primar, a prioritizat investițiile în domeniile cele mai sensibile, care cresc calitatea vieții – educație și sănătate.

► Infrastructură modernă

A creat conceptul de transport public metropolitan – primul pas spre dezvoltarea orașului spre periferie, a bifat asfaltarea unor numeroase străzi de pământ, modernizarea arterelor mari și implementarea unui sistem performant de monitorizare a traficului.

► Dezvoltare economică și locuri de muncă

Prin inițiative inovatoare și parteneriate strategice, a creat un mediu propice pentru afaceri și a stimulat crearea de noi locuri de muncă.

► Protecția mediului

A implementat proiecte eficiente pentru a proteja mediul înconjurător și pentru a promova un stil de viață sănătos.

► Transparență și integritate

A demonstrat de-a lungul timpului că poate gestiona responsabil resursele comunității, punând mereu pe primul loc interesele cetățenilor.

► Implicare comunitară

A fost, este și va fi un susținător al implicării cetățenilor în procesul de luare a deciziilor și a creat mecanisme prin care vocea fiecăruia să fie auzită și respectată.

► Promovarea culturii și a sportului

A sprijinit și va sprijini evenimentele culturale și sportive în municipiul Pitești, contribuind la îmbogățirea vieții sociale și culturale a orașului nostru, la creșterea identității comunitare.

Pe data de 9 iunie, alegeți între o politică a divizării, a dezinformării și a resentimentului că n-ai reușit nimic și o politică ce spune: trebuie să continuăm să construim, ”suntem o forță împreună”!

Merităm un primar la înălțimea votului: dedicat, profesionist și inteligent! Votați pentru el și pentru echipa lui, care aduce Piteștiul, treptat, către primul loc în regiunea sudică!

Faceți ca ziua de 9 iunie să conteze!

Numele meu este Gelu Tofan și am 54 de ani. Sunt viceprimarul Municipiului Pitești. Ne întâlnim duminică, la vot, pentru stabilitate și performanță în comunitate!

Mulțumesc pentru încredere! Suntem o forță împreună!