Dragi consăteni,

După cum știți, de mult timp m-am gândit la posibilitatea de a realiza în centrul comunei noastre o parcare, mai ales în momentele în care vedeam tineret în jurul stației cu mașinile parcate unde se putea.

De atunci am făcut demersuri pentru a intra în posesia terenului din spatele stației, deținut de dl Traiciu, în suprafață de 300 mp, care mi-a spus că acesta este pe numele copiilor.

Am mers la negociere cu aceștia și au solicitat suma de… țineți-vă bine… 100.000 de euro (5 miliarde de lei vechi).

Pentru că nu aveam cum să dau o asemenea sumă, atunci m-am gândit la expropriere în folosul comunității, însă procedura este una îndelungată și dura 1-2 ani până se finaliza.

Nedorind să renunț la această idee, m-am gândit și am ajuns la concluzia că cel mai folositor, în condițiile date, ar fi terenul din curtea primăriei la care am renunțat pentru amenajarea acestei parcări.

Astfel, cu utilajele, oamenii din primărie și cu ajutorul a doi consăteni de bună credință, cărora le mulțumesc pe această cale, am început acțiunea care se va rezuma până la stratul de piatră, pentru că este nevoie să se taseze (perioadă în care ea poate fi folosită), urmând să fie asfaltată odată cu amenajarea centrului.

Încă o dată am demonstrat faptul că împreună putem realiza lucruri folositoare pentru comunitatea noastră, că ne putem gospodări singuri, fără costuri prea mari, și că acolo unde este voință, se poate!

Să auzim de bine!