Stimați cetățeni ai comunei Bascov,

Doresc să vă mulțumesc pentru participarea dvs. la scrutinul electoral din data de 9 Iunie, dar mai ales pentru votul acordat în procent de peste 50% pentru mine ca primar al localității, cât și pentru candidații Partidului Social Democrat la funcțiile de consilier local și județean.

Prin acest vot am primit sprijinul și încrederea dvs. de a continua proiectele de modernizare și dezvoltare pentru localitatea Bascov și doresc să-mi concentrez şi să folosesc toată experiența acumulată până acum pentru implementarea proiectelor care se adresează tuturor nevoilor cetățenilor!

Această reușită nu este numai a mea, este a întregii echipe care a crezut în programul meu pentru comuna Bascov şi care a depus eforturi pentru a convinge cetăţenii de acest lucru!

Mulțumesc pe această cale atât echipei PSD Bascov, cât şi PSD Argeș, care s-au mobilizat exemplar în această perioadă şi împreună am reușit să câștigăm încrederea cetățenilor.

Îi felicit cu această ocazie pe toți consilierii ce vor face parte din Consiliul Local Bascov şi am convingerea că toate ideile şi proiectele de viitor ce or să fie promovate şi implementate, or să fie în folosul cetățenilor!

Mulțumesc şi familiei mele, care în această perioadă m-a sprijinit şi mi-a acordat toată încrederea!

Vă mulţumesc!

Primarul localității Bascov, Gheorghe Stancu